Attention : nous vous accueillons dorénavant dans tous nos bureaux uniquement sur rendez-vous.

Deposito- en Consignatiekas

Sinds haar oprichting heeft de Deposito- en Consignatiekas (DCK) één hoofdopdracht: de toevertrouwde deposito's in ontvangst nemen en bewaren, alvorens ze aan het einde van het proces aan de rechthebbenden terug te geven. De door de Deposito- en Consignatiekas beheerde deposito's worden geplaatst en belegd in financiële instrumenten die zijn uitgegeven door een overheidseenheid binnen het Europees systeem van nationale en regionale rekeningen.

Ons leren kennen


Ons dienstaanbod

beheer van alle soorten consignaties (borgtochten in geld, solidaire borgtochten, deposito's, gerechtelijke deposito's, effectendossiers, dematerialisatie)

MEER INFORMATIE OVER ONS AANBOD INZAKE BEHEER VAN DEPOSITO'S


Ons nieuwsoverzicht

De Deposito- en Consignatiekas vraagt uw mening! - 09/06/2023

Bent u tevreden over ons dienstenaanbod? De kwaliteit van onze producten? De informatie die voor u beschikbaar is? De Deposito- en Consignatiekas wil graag uw mening weten over deze verschillende vragen en heeft daarom een tevredenheidsenquête gelanceerd die u via de volgende link kunt raadplegen.

Aarzel niet om te reageren en uw mening te geven, het duurt slechts enkele seconden!

RAADPLEEG onze overige nieuwsitems


Hulp nodig?

Wij staan tot uw dienst! 

Hebt u een vraag over de Deposito- en Consignatiekas en haar diensten? Een probleem met uw procedures? Vele gebruikershandleidingen en FAQ's zijn beschikbaar om u te helpen.

Als u de oplossing voor uw probleem niet hebt gevonden, kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier (rubriek "Niet-fiscale aangelegenheden" en vervolgens "Stortingen en consignaties"), of telefonisch op het nummer 02 572 57 57 (code 16502).

RAADPLEEG ONS ONDERSTEUNEND MATERIAAL


Voor meer informatie